Legitimatii sofer auto agreate ARR

Legitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior albLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior alb copertaLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior galben copertaLegitimatii conducator auto agreate ARR 7x10cm

Site-ul legitimatiisoferi.ro va pune la dispozitie noile legitimatii de serviciu pentru soferi auto, agreate ARR 2021-2022(potrivit ultimului model legal).

Conform Hotararii de Guvern nr. 69 din 1 februarie 2012, articolul 4, punctele 57.2 si 77.2, reprezinta contraventie lipsa unei legitimatii soferi auto valabile, din care sa reiasa ca este angajat al operatorului de transport sau al intreprinderii.

La articolul 7 se precizeaza si sanctiunea, amenda de la 4000 lei la 6000 lei, aplicabila operatorului de transport rutier sau intreprinderii de transport rutier in cont propriu. Constatarea contraventiilor prevazute la art. 4 si aplicarea sanctiunilor se face de catre inspectorii ISCTR sau de politistii rutieri.

Recomandam soferilor sa verifice inainte de plecarea in fiecare cursa daca au o legitimatie de sofer auto valabila. Pentru a fi valabila, legitimatia de sofer auto trebuie sa contina:
– o fotografie
– sa fie trecut numarul contractului de munca
– sa fie vizata semestrial.

Legitimatiile de serviciu soferi auto ARR se adreseaza urmatoarelor categorii:
– companiilor de transport marfa sau care transporta marfa in regim propriu.
– companiilor de transport persoane(Maxi-taxi, taxi, turoperatori).
– persoanelor fizice autorizate care efectueaza transport de marfa sau persoane.

legitimatiisoferi.ro va pune la dispozitie modelul de legitimatie sofer auto ARR 2021-2022 in 2 formate astfel:
Legitimatii sofer auto ARR, dimensiune format inchis 6×10 cm orizonatal, interior alb sau galben.
Legitimatii sofer auto ARR, dimensiune format inchis 7×10 cm vertical, interior alb.
Ambele formate de legitimatii au coperta cartonata exterioara personalizata cu folio auriu “Legitimatie conducator auto

Pretul legitimatiilor pentru soferi auto difera in functie de cantitatea cumparata, astfel legitimatiile sunt disponibile in seturi de 6 sau 12 bucati.

Legitimatiile pentru soferi sunt prezente permanent in stoc. Pentru pret si stoc actualizate va rugam sa accesati magazinul nostru online aici

Contact

Pentru intrebari, sugestii sau informatii referitoare la produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati folosind metodele de mai jos:

Tel: 077.077.9290 (Luni-Vineri: 09:00-17:00)
Email: office@admiralmedia.ro (Luni-Duminica: Non-Stop)

Despre noi

Primul producator privat din Romania dedicat productiei de legitimatii de serviciu soferi auto ARR 2021-2022, producator legitimatii tip card si ecuson, ales de peste 2000 de companii, institutii romanesti si straine.
Va punem la dispozitie prin intermediul site-ului Legitimatiisoferi.ro toate tipurile de legitimatii cartonate sau tip card si ecuson astfel:

Legitimatii cartonate:
– M
odel standard – presupune completarea integrala de catre client, coperta exterioara personalizata prin folio auriu “Legitimatie”.
– Model standard personalizat – personalizare coperta prin folio auriu, argintiu(in functie de design-ul dorit) si personalizarea interiorului potrivit cerintei clientului prin print digital.

Legitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior alb copertaLegitimatii conducator auto agreate ARR 7x10cmLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior albLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior galben coperta

Legitimatii soferi auto ARR 2021-2022:
Obligatorii pentru transportatorii din Romania, potrivit legislatiei in vigoare
– Model legal – completata integral de client(campuri si poza), coperta exterioara personalizata prin folio auriu cu “Legitimatie conducator auto”
– Model legal personalizat – personalizare interior(imprimare print digital) si coperta exterioara prin folio auriu, argintiu(in functie de design-ul dorit).

Legitimatii tip ecuson:
– Model standard –
completarea integrala de client a campurilor si aplicarea pozei.
– Model personalizat – imprimare print digital, potrivit unui model convenit.
– Accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt: snur metalic, clips-uri metalice, husa(poseta) din plastic transparenta de diferite marimi si formate.

Legitimatii tip card:
– Model personalizat – imprimare policromie sau monocrom, potrivit unui model convenit.

– Accesorii aferente legitimatiilor tip card precum sunt: snur metalic, clips-uri metalice, husa(poseta) din plastic transparenta de diferite marimi si formate.

De asemenea datorita experientei in domeniu tipografic, va putem pune la dispozitie servicii de tipar digital sau offset, precum sunt productia de stegulete de hartie tricolore si personalizate, ghirlande personalizate, carti de vizita, mape de prezentare, coli cu antet, plicuri, autocolante, calendare, felicitari, brosuri, flyere, pliante, postere, agende, personalizare materiale promotionale(pixuri, tricouri, etc…) cat si o multitudine de alte materiale necesare imaginii oricarei companii .

Pentru orice intrebari despre legitimatiile, ecusoanele sau serviciile noastre va rugam sa ne contactati.

Livrare

Informatii livrare:


  • Comenzile de legitimatii soferi auto agreate ARR 2021-2022 efectuate pe site-ul Legitimatiisoferi.ro sunt confirmate de regula in maxim 1-2 ore de la plasare, acestea fiind predate curierului in functie de stocul curent al produselor cat si de ora la care este efectuata comanda.
  • In cazul in care produsele nu se afla pe stoc la momentul comenzii sau ora efectuarii si confirmarii comenzii este mai mare decat ora maxima de predare a coletelor curierilor, acestea vor fi expediate incepand cu urmatoarea zi lucratoare, sau va fi comunicat termenul de livrare prin email/telefon.
  • Pentru asigurarea timpilor de livrare, orele maxime de predare a comenzilor catre curieri sunt:
    – Posta Romana – serviciu standard:  INDISPONIBIL
    – Posta Romana – serviciul Prioripost: predate incepand cu urmatoarea zi lucratoare.

Livrarile nationale se fac exclusiv prin intermediul:


  • Posta Romana serviciu coletarie standard – Serviciu indisponibil
  • Posta Romana serviciul de curierat rapid PRIORIPOST, termenul de livrare fiind de 24 de ore lucratoare pentru trimiteri distribuite intre resedintele de judet si intra-judetean sau 48 de ore lucratoare intre oricare alte 2 localitati. Livrarea se face prin predarea personala a comenzii la adresa destinatarului de catre factor postal sau agent PRIORIPOST. Comenzile sunt predate curierului incepand cu urmatoarea zi lucratoare. Tariful aplicat pentru acest serviciu nu creste in functie de localitatea de destinatie.
  • Fan Courier, livrare la nivel national doar pentru locatiile Km 0. Comenzile care au ca adresa de destinatie localitatile aflate inafara km 0 sunt livrare prin Fan Courier doar dupa confirmarea si achitarea de catre client a costurilor suplimentare cat si a valorii produselor. Tariful aplicat pentru acest serviciu este format din tariful de baza la care se adauga costuril aferent serviciului cont colector.

Tarife generale de livrare practicate de curieri:

Fan Courier

Posta
Romana standard

Posta
Romana Prioripost

Timp livrare 24h 1-2 zile lucratoare
Plata ramburs
Tarif livrare in Bucuresti de la 27 Lei
(Zona 0, primul Kg)
de la 15 lei
Tarif livrare nationala
de la 27 lei
(Zona 0, primul Kg)

de la 15 lei
Tip livrare predare
persoanala

predare
persoanala

– Atat Fan Courier cat si Posta Romana livreaza coletele in urmatoarele judete si in localitatile de pe raza acestora: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea.
– Pentru lista completa de destinatii Km 0 va rugam sa consultati site-ul Fan Courier