Legitimatii sofer auto agreate ARR

Legitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior galben copertaLegitimatii conducator auto agreate ARR 7x10cmLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior albLegitimatii conducator auto agreate ARR 6x10cm interior alb coperta

Site-ul legitimatiisoferi.ro va pune la dispozitie noile legitimatii de serviciu pentru soferi auto, agreate ARR 2024-2025(potrivit ultimului model legal).

Conform Hotararii de Guvern nr. 69 din 1 februarie 2012, articolul 4, punctele 57.2 si 77.2, reprezinta contraventie lipsa unei legitimatii soferi auto valabile, din care sa reiasa ca este angajat al operatorului de transport sau al intreprinderii.

La articolul 7 se precizeaza si sanctiunea, amenda de la 4000 lei la 6000 lei, aplicabila operatorului de transport rutier sau intreprinderii de transport rutier in cont propriu. Constatarea contraventiilor prevazute la art. 4 si aplicarea sanctiunilor se face de catre inspectorii ISCTR sau de politistii rutieri.

Recomandam soferilor sa verifice inainte de plecarea in fiecare cursa daca au o legitimatie de sofer auto valabila. Pentru a fi valabila, legitimatia de sofer auto trebuie sa contina:
– o fotografie
– sa fie trecut numarul contractului de munca
– sa fie vizata semestrial.

Legitimatiile de serviciu soferi auto ARR se adreseaza urmatoarelor categorii:
– companiilor de transport marfa sau care transporta marfa in regim propriu.
– companiilor de transport persoane(Maxi-taxi, taxi, turoperatori).
– persoanelor fizice autorizate care efectueaza transport de marfa sau persoane.

legitimatiisoferi.ro va pune la dispozitie modelul de legitimatie sofer auto ARR 2024-2025 in 2 formate astfel:
Legitimatii sofer auto ARR, dimensiune format inchis 6×10 cm orizonatal, interior alb sau galben.
Legitimatii sofer auto ARR, dimensiune format inchis 7×10 cm vertical, interior alb.
Ambele formate de legitimatii au coperta cartonata exterioara personalizata cu folio auriu „Legitimatie conducator auto

Pretul legitimatiilor pentru soferi auto difera in functie de cantitatea cumparata, astfel legitimatiile sunt disponibile in seturi de 6 sau 12 bucati.

Legitimatiile pentru soferi sunt prezente permanent in stoc. Pentru pret si stoc actualizate va rugam sa accesati magazinul nostru online aici